> Sälja på Seo Jobb snabb fakta
Sälja på Seo Jobb snabb fakta

Sälja på Seo Jobb snabb fakta Bli medlem hos Seo Jobb

För att bli medlem trycker du på fliken REGISTRERA. Därefter fyller du i en giltig e-post adress och valfritt användarnamn.

Ett mail med dina loginuppgifter lösenord m.m skickas till e-posten som du har angett hos oss.

Så här säljer du på SeoJobb.se

Skapa ett jobb där ni erbjuder er tjänst. Du får ett mail när någon kontaktar dig eller vill köpa dina tjänster.

Du kan också välja att din jobb blir Featured Jobb / Presenterad det betyder att jobbet visas först på alla sidor  i 1 Månad mot en avgift på 100.00 Sek.

Avgifter

Varje såld Tjänst på SeoJobb.se debiteras med ett arvode vilket uppgår från 10 % till 20% av köpeskillingen beroende på vilken nivå användaren är på. I detta ingår avgifter för transaktion mellan ditt saldo på Webbplats och PayPal, Payza samt avgifter till och från SeoJobb.se. Eventuell Moms samt andra avgifter vilka berör dig som privatperson eller företag betalas ej av SeoJobb.se. Vid köp av tilläggstjänster på Webbplatsen sker debitering enligt Prislista gällande vid beställning av Tjänst.

Priser och tilläggsavgifter skall anges i SEK och inkludera moms om inget annat angivits av Webbplatsen. Säljaren skall betala samtliga avgifter, inklusive eventuell moms och andra avgifter som är relaterade till försäljning av Tjänst på Webbplatsen. Debitering av förmedling av Tjänst kvarstår även i det fall Tjänsten ej genomförs.

Sälja på Seo Jobb snabb fakta